Welke dozen gebruik jij voor verzending?

March 14, 2022 by No Comments

Als ondernemer zijnde ben je continu bezig om producten op de gewenste manier te verzenden naar de klant. Uiteraard in passende dozen wat vervolgens voldoende gevuld wordt zodat het product ook niet kan schuiven. Dit zal voor schade kunnen zorgen en dat wil je graag zien te voorkomen. Hiervoor is het verstandig om gebruik te maken van dozen wat ook daadwerkelijk past bij het product.

Waarom je dozen moet gebruiken

Je staat op het punt om verzenddozen te bestellen zodat jij jouw bestelling op de post kunt doen. Let er dan goed op dat je de juiste afmeting gaat gebruiken voor het product. Wil jij graag een aantal flessen wijn verzenden? Dan zijn hier speciale dozen voor verkrijgbaar waar de fles vervolgens in kan. Hier zit vaak een geschikte houder in waardoor de fles op zijn plek blijft zitten. Het prettige van karton is dat het goed tegen een stootje kan. Hierdoor is de kans op schade een stuk minder.

Op de website van Verpakkingenzo.nl vind je diverse afmetingen en kleuren. Als je specifiek een soort doos wilt aanschaffen voor verzending, dan kan je bovenaan de website hier direct naar op zoek gaan. Is het nog niet duidelijk welke afmeting je moet gebruiken. Bekijk dan het assortiment en kies daaruit jouw exemplaar die je vervolgens meteen kunt bestellen. Ook speciale vulling waarmee je de doos kunt vullen kan je in het assortiment vinden. Kortom, voldoende mogelijkheden om jouw bestelling veilig en professioneel te verzenden vind je hier!