Tuinkantoor tuinhuis

December 2, 2020 by No Comments

Steeds meer mensen werken als freelancer, zelfstandig ondernemer of vanuit huis. Dat kan prima vanuit een extra studeer-, kantoor- of computerkamer. Maar soms is daar geen ruimte voor in huis. Werken aan de keukentafel lijkt prima, maar het steeds te moeten schuiven met papierwerk, de laptop en andere spullen is vaak niet prettig. Een tuinkantoor is dan een ideale oplossing.

Oké, eerlijk is eerlijk: niet iedereen beschikt over een (grote) tuin waar een extra tuinkantoor in past. Maar voor tuinbezitters die een extra kamer binnenshuis missen is dit artikel zeker het lezen waard!

Tuinkantoor: goedkope, praktische & duurzame oplossing

Een tuinkantoor is een relatief goedkope, praktische en duurzame oplossing. En mocht na een aantal jaar blijken dat een kantoorruimte niet meer nodig is, dan kun je deze altijd omswitchen naar atelier, hobbyruimte, speelkamer, gastenverblijf of opbergruimte.

Het voordeel van een nieuw tuinkantoor is dat je deze helemaal zelf naar smaak kunt inrichten. Ga je voor groots? Plaats dan een riante blokhut die je om laat bouwen inclusief extra keuken, toilet en vergaderruimte. Ideaal voor wie ook klanten aan huis wilt ontvangen. Wil je simpelweg gewoon een kantoortje helemaal voor jou alleen? Dan volstaat een simpel tuinhuis als extra ruimte.

Alles mogelijk met een tuinkantoor

Een tuinkantoor is ook geschikt voor wie behoefte heeft aan een eigen atelier, hobbyruimte, gastenvertrek of gewoon als sfeervol ingerichte extra woonruimte. Het kan tegenwoordig allemaal! Je kunt zelfs kiezen voor een tuinkantoor (tuinhuis of blokhut) met een extra verdieping. Let wel op de regels omtrent een bouwvergunning. Kijk hier voor de eisen die worden gesteld.