Tuinhuis op maat laten maken

December 21, 2020 by No Comments

Lugarde maakt blokhutten en tuinhuizen op maat. Ons assortiment bestaat uit maar liefst 23 verschillende modellen. Wij kunnen al deze modellen op maat maken. Heeft u specifieke wensen qua uitvoering, materiaal of kleur? Dat is voor ons geen probleem. Wij ontwerpen het tuinhuis op maat naar uw wensen en produceren deze vervolgens in onze eigen timmerfabriek. Op die manier houden we de prijzen aantrekkelijk en hebben we de vrijheid om aan al uw wensen te voldoen.

Een tuinhuis op maat laten maken werkt als volgt:

  • U komt langs in de showroom of geeft uw wensen door via de website.
  • U geeft aan wat uw wensen zijn.
  • Wij maken voor u een ontwerp en een offerte.
  • Bij akkoord gaan wij voor u aan de slag.
  • Uw tuinhuis wordt in onze fabriek compleet voorbereid.
  • Onze medewerkers monteren het tuinhuisje bij u in de tuin.
  • U kunt genieten van uw nieuwe tuinhuis!

Houtsoort en isolatie

Bij het ontwerpen van een tuinhuis op maat kiest u zelf voor het soort hout. Gaat u voor vurenhout of gaat u voor het duurzame Douglas? Een tuinhuisje kan ook geïsoleerd worden. Hiervoor plaatsen we in het frame een PS-isolatie (Tempex) van 5 centimeter dik. Aan de buitenzijde plaatsen we een OSB plaat van 15 millimeter dik. De ramen zijn ook leverbaar met dubbel glas. Met deze twee maatregelen is uw tuinhuisje goed geïsoleerd en kan het bijvoorbeeld ook gebruikt worden als extra woonruimte, hobbykamer of kantoor.

Plat dak, zadeldak, kardinaalskap, piramidedak of lessenaarsdak?

Tuinhuizen op maat leveren wij met verschillende soorten daken. Ieder soort dak heeft weer een geheel eigen uitstraling. Een tuinhuis met kardinaalskap heeft aan alle 4 de zijden hetzelfde aanzicht. Een zadeldak is een recht dak, met 2 hellende vlakken. Kiest u voor een lessenaarsdak dan heeft het tuinhuis één hellend dakvlak. U krijgt dan een tuinhuis met een leuke uitstraling voor een heel voordelige prijs. Een piramidedak is weer een andere variant, met 4 hellende dakvlakken. De laatste mogelijkheid is een plat dak, erg populair in een moderne tuin! Een zadeldak, lessenaarsdak en een piramidedak is ook naar wens uit te voeren met dakpannen of panplaten.

tuinhuis op maat laten maken