Een alledaags klusje

April 6, 2021 by No Comments

Misschien is het niet iets waar je elke dag over nadenkt, maar wel waar je altijd mee te maken hebt. Ik heb het over afval! Hopelijk ben je zelf bewust bezig met het scheiden van je dagelijkse afval, maar misschien heb je geen idee wat er daarna mee gebeurt.

Vaak wordt afval opgehaald door de gemeente of door een stichting die er wat geld mee op kan halen. Dat laatste gebeurt bijvoorbeeld vaak met oud papier. Toch zijn er ook veel particuliere aanbieders die op het moment dat het jou uitkomt je afval op komen halen en een nieuwe container neer komen zetten, zoals Maton Groep in Waalwijk, Noord-Brabant. Deze aanbieders zijn eigenlijk niet veel duurder maar bieden wel veel extra’s. Zeker als je eenmalig als particulier veel afval hebt of wanneer je als bedrijf net niet genoeg hebt aan je container van de gemeente.

De service van Maton Groep

Dit Brabantse familiebedrijf staat echt bekend om hun klantvriendelijkheid en snelle service. Ze zijn zes dagen per week bereikbaar via de mail, chat en telefoon en kunnen op deze dagen de containers ook leveren. Op maandag tot en met zaterdag kan er vaak al binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling geleverd worden.

Je hoeft zowel voor het leveren als ophalen van de containers niet eens thuis te zijn. De altijd vrolijke werknemers van Maton Groep zorgen ervoor dat dit op de juiste plek en het moment gebeurt, zodat jij nergens omkijken naar hebt. Zodra ze het afval opgehaald hebben, wordt alles ook nog op eigen terrein gesorteerd en zoveel mogelijk gerecycled.